Modelarea si ingrosarea buzelor

Astazi, nu doar cine s-a nascut cu buze subtiri viseaza la ingrosarea si modelarea lor. Intr-o perioada in care idealul de frumusete este dictat de catre vedetele de la Hollywood, cu buze groase si senzuale, nu este nici-o mirare ca buzele cel mai mult discutate in lume sunt cele ale frumoasei actrite Angelina Jolie. Oare buzele sale senzuale sunt un dar de la natura sau rezultatul unei interventii chirurgicale reusite? Ei bine, nici nu conteaza, pentru ca daca planuiti sa va apropiati de ideal, sau va ganditi sa faceti vreun tratament de modelare a buzelor, orice motiv ati avea, in continuare veti primi raspuns la toate subiectele care v-ar putea interesa.

       

Modelarea si ingrosarea buzelor consta de fiecare data in injectarea unei substante. Aceasta este o procedura care se potriveste in general femeilor care nu sunt multumite de marimea, grosimea sau forma buzelor sau cele ce doar vor un aspect al buzelor mai senzual. In afara de alegerea medicului care va efectua tratamentul, si care este una importanta, mai ales atunci cand este vorba de ceva atat de senzual precum modelarea buzelor, decizia principala este aceea de a alege substanta care urmeaza a fi utilizata pe parcursul tratamentului de marirea buzelor, astfel incat modelarea acestora sa fie perfecta.

Substantele folosite in scopul modelarii buzelor se impart in doua grupe principale: substante cu caracter permanent, ca de exemplu siliconul, care nu se resoarbe in organism, rezultatul obtinut cu ajutorul lui fiind unul de durata, si substante de umplere de natura biologica sau naturala, precum colagenul si acidul hialuronic, acestea sunt substante cu caracter temporar/resorbabil care permit ingrosarea buzelor pentru o perioada limitata de timp. Pentru a mentine rezultatul obtinut cu ajutorul substantelor temporare este necesara repetarea injectarii o data la cateva luni sau un an, in functie de substanta folosita. Substantele temporare/resorbabile se adreseaza in special persoanelor care se tem de consecintele pe care le presupune o procedura ireversibila.

 

O data ajuns la clinica noastra, veti beneficia de informatii despre diversele substante destinate procesului de modelare si marire a buzelor, totdeodata veti primi si toate detaliile referitoare la tratamentul ales pentru realizarea scopului dorit, deasemenea, va puteti exprima asteptarile, stabili si clarifica, impreuna cu medicul, care sunt dorintele dvs. ca pacient si daca aceste dorinte pot fi asigurate tinand seama de calitatea, textura si forma buzelor. Trebuie mentionat ca prin technica de injectare, se pot modela buzele in diferite forme, dar punctul de plecare a buzelor intodeauna va avea o anume influenta in atingerea rezultatul final.

 

 

Dr. Yair Miron foloseste cele mai sigure substante care dau rezultate foarte bune si naturale, si de asemenea lucreaza cu fiecare pacient in parte pentru a alege substanta care-i va asigura cel mai bun rezultat.

 

 

Dr. Yair miron efectuaza toate tratamentele in tehnici si metode nedureroase.

 

 

 

Modelarea si ingrosarea buzelor se poate efectua cu una din urmatoarele substante :

                                   

- click aici pentru Ulei de Silicon - metoda permanenta (10-20 ani).

- click aici pentru Acid Hialuronic - metoda temporara (6 luni).