Implantele Matrix

Majoritatea femeilor, care s-au confruntat vreodata cu ideea unei operatii de marire sau ridicare a sanilor, cu siguranta au auzit de implantele Matrix, ca fiind cele mai bune implante pe piata. Aici veti afla motivul pentru care sunt cele mai bune si avantajele acestora.

 

 

                                                                     

 

Implantul anatomic matrix: natrelle collection  “410 soft touch” 


Implantul anatomic matrix 410 soft touch, al firmei Allergan, este un implant ce ofera sanului un rezultat estetic natural, mentinand in aceasi timp senzatia de moliciune si permite pesonalizarea implantului pentru fiecare pacienta in parte.

 

 

Avantajele implantului:

 

  1. Permite adaptarea optima a implantelor dintr-o gama larga de forme si volume, ce ofera un raspuns personalizat fiecarei paciente in parte. Modelul 410 este format din 12 categorii de implante ce contin 3 inaltimi, 4 proiectii si diferite baze ce dau rezultate mai bune in alegerea implantului, in acest fel modelul 410 ajunge mai aproape de asteptarile pacientei.
  2. Structura anatomica a modelului 410, imita forma si distribuirea de greutate naturale ale sanului.
  3. Nu are tendinta de a cadea si a dezvolta falduri, ca urmare modelul 410 mentine volumul natural a polului superior al sanului.
  4. O pozitionare si fixare mai buna in buzunarul sanului, se datoreaza, invelisului cu textura speciala a implantului (Bio-Cell), ce ofera aderenta maxima tesulului mamar. De asemenea, invelisul special minimizeaza aparitia fenomenului contractura capsulara. 

 

     model 410

 

 

 

Implantul anatomic matrix: natrelle collection “510 dual gel”


Implantul anatomic matrix 510 dual gel, este un model avansat al firmei Allergan. Aceste sunt implante anatomice, ce contin doua tipuri de gel, pentru anumite interventii ce au nevoi speciale.

 

Avantajele implantului:

 

  1. Partea superioara a implantului este foarte subtire, astfel, acest implant reduce vizibilitatea implantului prin tesutul mamar fiind alegerea optimala pentru pacientele ce au pielea subtire (dupa nastere/alaptare/scadere in greutate semnificativa).
  2. In unele cazuri, utilizand aceste implante, se poate evita o operatie de ridicare a sanilor. In acest fel se evita cicatricile asociate unei operatii de ridicare si rezulta un aspect al sanilor ridicati si plini. Implantul este construit cu doua straturi de gel situate in partea inferioara, asa incat el ridica si intinde zona dintre areola si santul inframamar, unde sa strange excesul de piele. Cele doua straturi de gel, ofera un suport maximal acestei zone si defineste in mod clar zona mamelonului.
  3. Un risc foarte rar in uitilizare implantului anatomic este rotirea/rasucirea lui. Modelul 510 este proiectat  cu o forma convexa in partea posterioara, asa incat acest implant sta mai bine pe torace, iar sansa de a roti/rasuci scade.

 

 

 

Implantul rotund matrix: natrelle collection “inspira”


Implantul rotund matrix inspira, al firmei Allergan, este un implant ce ofera sanului un rezultat estetic natural permitand pesonalizarea implantului pentru fiecare pacienta in parte.

 

Avantajele implantului:

 

  1. Permite adaptarea optima a implantelor dintr-o gama larga de forme si volume, ce ofera un raspuns personalizat fiecarei paciente in parte. Modelul inspira este format dintr-o categorie de implante ce contin 4 proiectii si diferite baze ce dau rezultate mai bune in alegerea implantului, in acest fel modelul inspira ajunge mai aproape de asteptarile pacientei.
  2. Structura modelului inspira, imita forma si distribuirea de greutate naturale ale sanului.
  3. O pozitionare si fixare mai buna in buzunarul sanului se datoreaza, invelisului cu textura speciala a implantului (Bio-Cell), ce ofera aderenta maxima tesulului mamar. De asemenea, invelisul special minimizeaza aparitia fenomenului contractura capsulara.