Gama Juvederm Ultra (acid hialuronic)

             

 

 

Jevederm Ultra este un filler dermal produs prin tehnologie avansata pe baza de acid hialuronic 3D. Juvederm ultra prezinta o gama de fillere ce contin diferite concentratii a gelului cu acid hialuronic crosslinkate, adaptate special pentru fiecare zona a fetei. In momentul de fata Juvederm Ultra este unul dintre cele doua fillere pe baza de acid hialuronic care au obtinut aprobarea FDA in Statele Unite.


Datorita calitatii produsului si durata lunga a rezultatelor, Juvederm Ultra este destinat unui segment exlusivist de pacienti. Cu o experienta larga in injectarea substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic, Dr. Yair Miron foloseste in clinica sa in exclusivitate gama Juvederm Ultra.


 

Juvederm Ultra 2- este potrivit pentru injectarea a linilor faciale medii, depresiuni in piele si zonele suboculare, de asemenea se utilizeaza si pentru conturul buzelor.

 

 

 

                                         


Juvederm Ultra 3- este utilizat mai mult in diversitate pentru conturarea si voluminizarea liniilor faciale medii-profunde si depresiuni in piele, de asemenea putand fi utilizat si pentru a mari volumul buzelor si conturarea lor.

 

 

 

                                        


Juvederm Ultra 4- este folosit numai pentru voluminizarea si corectia pliurilor, santurilor mai profunde, inclusiv augmentarea obrajilor si a barbiei. Acest material nu este indicat de a fi injectat in liniile glabelare sau in zonele suboculare.

 

 

 

                                       


Juvederm Ultra Smile- cel mai nou memru al familiei Juvederm Ultra care a fost lansat in luna ianuarie 2010. Acesta substanta vizeaza in mod specific pentru utilizarea in buze (marirea,modelarea si conturarea buzelor). Acesta substanta ofera rezultate spectaculoase si o textura moale a buzelor incat, rezultatul sa fie unul foarte natural.

 

 

 

                                     


Juvederm Voluma- este indicat in mod specific numai pentru restaurarea volumului profund atunci cand trebuie conturate linile faciale, cum ar fi in pometi si regiunile barbiei. Produsul este furnizat cu un ac ultra subtire si o canula speciala pentru a permite injectarea in diferite profunzimi.