Despre Dr. Yair Miron

Fumusetea ideala si atingerea perfectiunii au fost dintodeaunea dorinte ravnite, care au dus la depasirea limitelor. Artisti ca Leonardo Da Vinci si Sandro Botticelli si-au exprimat dorinta de armonie, integritate si tinerete in capodoperele Mona Lisa si Nasterea lui Venus. Aceste lucrari au ilustrat idealul de frumusete feminine, in timp ce idealul de frumusete masculine a fost ilustrata de artistul Michelangelo in sculptura David.

 

 

Dorinta de a pastra frumusetea si de a imbunatati aspectul precum dorinta de a fi si a ramane tineri sunt motivele pentru care medicina estetica este o arta foarte bine dezvoltata.


Medicina estetica moderna necesita un grad ridicat de profesionalism si experienta combinata cu tehnici avansate si o gandire creativa, incat sa permita modelarea, sculptarea si corectarea a trasaturilor faciale. Fata nu se poate ascunde dupa tratamente, spre deosebire de cele corporale, asadar rezultatul trebuie sa fie obligatoriu unul perfect.


Fiecare pacient este diferit si unicat, din acest motiv, Dr. Yair Miron, analizeaza cu atentie trasaturile fiecarui pacient si apoi ii potriveste dupa structura fetei sale, forma si tehnica de injectare optimale.


Dr. Yair miron efectuaza toate tratamentele in tehnici si metode nedureroase.


In timpul consultatiei, Dr. Yair Miron, de regula, obisnuieste sa indrume si sa explice detaliat, cu privire la avantajele si dezavantajele fiecarui tratament.


O multime de pacienti au trecut deja sub mainile sale pricepute si se bucura acum de un aspect mai tanar si proaspat.


Dr. Yair Miron va fi incantat sa va intalneasca la o consultatie gratuita pentru a va informa despre tratamentul optim dvs.