Modelarea si marirea buzelor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos

.

Acidul hialuronic se prezinta sub forma de gel. Particulele gelului de acid hialuronic injectate constituie un factor puternic de absorbtie a apei, moleculele de apa atrase in aceasta zona fiind raspunzatoare de marirea volumului. 

 

Acidul hialuronic este cunoscut pe piata sub denumirile comerciale: Restylane, Restylane Perlane, Juvederm, Matridex, teosyal.


Datorita calitatii produsului si durata lunga a rezultatelor, Juvederm Ultra este destinat unui segment exlusivist de pacienti. Cu o experienta larga in injectarea substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic, Dr. Yair Miron foloseste in clinica sa in exclusivitate gama Juvederm Ultra.

 

 

                                   

Juvederm Ultra Smile- cel mai nou memru al familiei Juvederm Ultra care a fost lansat in luna ianuarie 2010. Acesta substanta vizeaza in mod specific pentru utilizarea in buze (marirea,modelarea si conturarea buzelor). Acesta substanta ofera rezultate spectaculoase si o textura moale a buzelor incat, rezultatul sa fie unul foarte natural.

 

 

Inainte de tratament

Pentru fiecare pacienta se construieste un tratament personalizat tinand seama de forma si marimea buzelor si dorintele ei. Dr. Yair Miron, stapaneste cu excelenta cele mai noi tehnici si metode practicate pentru modelarea si marirea buzelor. Acest tratament personalizat pastreaza aspectul buzelor placute si naturale in armonie cu elementele faciale. Nu este nevoie de consult prealabil, se poate efectua tratamentul inca din prima vizita la cabinet.

 
Durata tratamentului

 

Cateva minute, tratamentul fiind scurt si nedureros. Acidul hialuronic injectat in buze are efect 6 luni, dupa care e necesar un nou tratament.


 
Dupa tratament

Reintoarcerea la activitatile cotidiene este imediata. Se recomanda a nu se consuma alimmente fierbinti timp de cateva ore.Efecte secundare

Toate efectele secundare care pot aparea, edeme locale, roseata si vanatai sunt normale si dispar in cateva zile.