Modelarea pometilor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos

.

Acidul hialuronic se prezinta sub forma de gel. Particulele gelului de acid hialuronic injectate constituie un factor puternic de absorbtie a apei, moleculele de apa atrase in aceasta zona fiind raspunzatoare de marirea volumului. 

 

Acidul hialuronic este cunoscut pe piata sub denumirile comerciale: Restylane, Restylane Perlane, Juvederm, Matridex, teosyal.


Datorita calitatii produsului si durata lunga a rezultatelor, Juvederm Ultra este destinat unui segment exlusivist de pacienti. Cu o experienta larga in injectarea substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic, Dr. Yair Miron foloseste in clinica sa in exclusivitate gama Juvederm Ultra.

 

 

                                         

Juvederm Voluma- este indicat in mod specific numai pentru restaurarea volumului profund atunci cand trebuie conturate linile faciale, cum ar fi in pometi si regiunile barbiei. Produsul este furnizat cu un ac ultra subtire si o canula speciala pentru a permite injectarea in diferite profunzimi.

 

 

Inainte de tratament

Pentru fiecare pacient se construieste un tratament personalizat in conformitate cu trasaturile faciale si dorintele lui. Dr. Yair Miron, stapaneste cu excelenta cele mai noi tehnici si metode practicate pentru sculptarea si modelarea faciala. Astazi abordarea lui este de a reda volumul pierdut de-a lungul anilor. Prin acesta metoda, in primul rand, se definesc trasaturile faciale si procesul de imbatranire specific fiecarui pacient, iar apoi, se umplu si se acentueaza trasaturile frumoase si reusite care au fost sterse in timp. Acest tratament personalizat pastreaza aspectul placut, natural si armonios.

 

 

Durata tratamentului
 

Aprox. 30 min, tratamentul fiind scurt si nedureros. Acid-ul hialuronic injectat in pometi are efect 18 luni, dupa care e necesar un nou tratament.


 
Dupa tratament

Reintoarcerea la activitatile cotidiene este imediata. Se recomanda aplicarea de gheata pe locul injectat.

 

 

Efecte secundare

Toate efectele secundare care pot aparea, edeme locale, roseata si vanatai sunt normale si dispar in cateva zile.