Tratamentul ridurilor cu Radiesse

Radiesse este utilizat pentru injectarea in piele in vederea corectarii linilor faciale, a ridurilor si cutelor si pentru modelarea conturului facial, obtinandu-se astfel reconstructia frumusetii naturale.

Radiesse este o substanta realizata din microsfere de calciu hydroxylapatite care este un mineral ce exista in mod natural in oase. Este un material sintetic si se prezinta sub forma de gel. Avantajul consta in faptul ca acest material creeaza mai mult volum decat restul substantelor de umplere si rezista un timp mai indelungat. Odata injectat, Radiesse are ablitate unica sa restoreze imediat volumul piedut de a lungul anilor si sa stimuleze pielea sa produca colagen natural pentru rezultate de lunga durata.

                                                     

Inainte de tratament

Pentru fiecare pacient se construieste un tratament personalizat in conformitate cu trasaturile faciale, calitatea pielii si adancimea ridurilor. Dr. Yair Miron, stapaneste cu excelenta cele mai noi tehnici si metode practicate pentru intinerirea faciala. Prin acesta metoda, in primul rand, se definesc trasaturile faciale si procesul de imbatranire specific fiecarui pacient, iar apoi, se umplu si se netezesc ridurile, santurile si depresiunile care au fost formate in timp. Acest tratament personalizat permite intinerirea faciala si restaurarea vitalitatii, pastrand aspectul placut, natural si armonios in locul unui chip imbatranit.

 

 

 

Durata tratamentului
 

Aprox. 10 min, tratamentul fiind scurt si nedureros. Radiesse-ul injectat are efect intre 12-24 luni in functie de cantitatea si zona injectata, dupa care e necesar un nou tratament.


 
Dupa tratament

Reintoarcerea la activitatile cotidiene este imediata. Se recomanda aplicarea de gheata pe locul injectat.Efecte secundare

Toate efectele secundare care pot aparea, edeme locale, roseata, vanatai si senzatie de mancarime sunt normale si dispar in cateva zile.