Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos

.

Acidul hialuronic se prezinta sub forma de gel. Particulele gelului de acid hialuronic injectate constituie un factor puternic de absorbtie a apei, moleculele de apa atrase in aceasta zona fiind raspunzatoare de marirea volumului. 

 

Acidul hialuronic este cunoscut pe piata sub denumirile comerciale: Restylane, Restylane Perlane, Juvederm, Matridex, teosyal.


Datorita calitatii produsului si durata lunga a rezultatelor, Juvederm Ultra este destinat unui segment exlusivist de pacienti. Cu o experienta larga in injectarea substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic, Dr. Yair Miron foloseste in clinica sa in exclusivitate gama Juvederm Ultra.

 

                                         

 Juvederm Ultra 3- este utilizat mai mult in diversitate pentru conturarea si voluminizarea liniilor faciale medii-profunde, riduri si depresiuni in piele, de asemenea putand fi utilizat si pentru a mari volumul buzelor si conturarea lor.

 

                                       

Juvederm Ultra 4- este folosit numai pentru voluminizarea si corectia pliurilor si santurilor mai profunde, inclusiv augmentarea pometilor si a barbiei.

 

 

Inainte de tratament

Pentru fiecare pacient se construieste un tratament personalizat in conformitate cu trasaturile faciale, calitatea pielii si adancimea ridurilor. Dr. Yair Miron, stapaneste cu excelenta cele mai noi tehnici si metode practicate pentru intinerirea faciala. Prin acesta metoda, in primul rand, se definesc trasaturile faciale si procesul de imbatranire specific fiecarui pacient, iar apoi, se umplu si se netezesc ridurile, santurile si depresiunile care au fost formate in timp. Acest tratament personalizat permite intinerirea faciala si restaurarea vitalitatii, pastrand aspectul placut, natural si armonios in locul unui chip imbatranit.

 

Durata tratamentului
 

Aprox. 10 min, tratamentul fiind scurt si nedureros. Acid-ul hialuronic injectat are efect intre 8-12 luni in functie de cantitatea si zona injectata, dupa care e necesar un nou tratament.


 
Dupa tratament

Reintoarcerea la activitatile cotidiene este imediata. Se recomanda aplicarea de gheata pe locul injectat.Efecte secundare

Toate efectele secundare care pot aparea, edeme locale, roseata si vanatai sunt normale si dispar in cateva zile.